Barløseborg 2012

LOS CLUBS MESTERSKABET 2012

Vinder 2012: Jens Ludvigsen


2012 udgaven af Los Clubs mesterskabet var henlagt til Barløseborg på Fyn - et pragtfuldt sted hvor faciliteter og bane var i umiddelbar nærhed af hinanden, således at Los Clubserne ikke behøvede at tænke kørsel ind i dagsprogrammet. Desværre er alderen begyndt at trykke så både Jørgens Stein (brækket arm) og Peter Jensen (dårlig fod) havde meldt fra til spillet allerede inden start og midtvejs i turneringen måtte også Frank Jensen give fortabt med dårlig ryg!


Men mesterskabet skulle jo spilles og de 3 skadede spillere bidrog fra deres Buggy med god service og gode råd, således at turen også socialt blev en stor succes.


På forhånd havde alle (specielt Mogens) travlt med at bekendtgøre at mesterskabet jo var afgjort på forhånd for ham Jan Hammer der jo spiller 100 runder om året var jo sikker vinder!!!!


Men bolden er rund og alt skan ske - mesterskabet foregik over 3½ runde med en runde fredag 1½ runde lørdag (stableford) afsluttende med en slagspilsrunde søndag - hvor specielt hul 16 virkede skræmmende (par 3 hul med greenen ude i en sø). Første runde blev spillet i pænt vejr og alt startede som Mogens havde forudset - Jan i kontrol og Mogens selv langt nede i feltet (selvoim det kun bestod af 6 spillere) - stillingen efter første runde var således:


Jan               34 p

Jens              31 p

Mogens         28 p

Knud-Erik     27 p

Jesper          25 p

Frank            14 p


Anden runde blev spillet lørdag morgen og igen var vejret nogenlunde hæderligt, uden at være prangende. Jan var igen i kontrol, men Jens lå og lurede og var ikke rigtig væk Frank fik større og større problemer, men kæmpede sig gennem runden hårdt plaget og ude af stand til at svinge igennem stillingen var herefter:


Jan              65 p

Jens            59 p

Knud-Erik    53 p

Mogens        52 p

Jesper        47 p

Frank          33 p


Eftermiddagens runde var henlagt til den lokale 9 hullers intermediatebane - Frank havde nu så store smerter at han måtte give fortabt og slutte sig til lazarettet som nu var næsten lige så stort som det deltagende felt - igen var det Jan og Jens der gennemførte med de bedste runder og således lagde afstand til resten af feltet og Mogens måtte konstatere at selv med kun 5 deltagere i mesterskabet var førerbolden uopnåelig for ham! Stillingen inden søndagens slagspil var således:


Jan              82 p

Jens            74 p

Knud-Erik    66 p

Mogens        62 p

Jesper        60 p


Mesterskabet virkede afgjort, men bolden er som sagt rund og da vinden friskede op og Jan løb ind i en af sine sjældne "off days" blev spændingen større og større efterhånden som runden skred frem - Jens tog ret hurtigt kommandoen og det psykiske overtag, da Jan tog en del slag på hul 5, men straks smed 3 slag på hul 6 tegnede der sig et mønster, hver gang Jan kom tæt på, fortsatte Jens ufortrødent sit solide og sikre spil, mens Jan jagtede og lavede mange fejl. på Hul 16 var det dog Jens der blev presset, Jan havde hentet slag på hul 15 og var kun 3 slag efter og rammer pladen i sit tee slag - Jens smider den i vandet - Jan får par, mens Jens må notere en 6´er - det er således helt lige (bruttoslag) inden de sidste 2 huller. Igen træffer Jan en forkert beslutning og høvler sit drive i høet i venstre, alligevel lykkes det at vinde hullet med 1 slag, da Jens har problemer i greenbunkeren.


Foran med et slag inden sidste hul, træffer Jan så den xx dårlige beslutning for dagen og går efter flaget, istedet for at spille sikkert kort - resultat - bolden i greenbunkeren og en flækker i Skoven - Jens kan sikkert spille ind til en par og et velfortjent, men meget overraskende mesterskab - Jens tangere herefter Jørgen og Jan på i alt 4 mesterskaber. I den første bold havde Jesper Thorsen igen gået en god sidste runde og havde overhalet både Knud-Erik og Mogens, således at han indtog 3 pladsen


Slutstillingen blev således:


1. Jens Ludvigsen

2. Jan Hammer             2 slag efter

3. Jesper Thorsen       14 slag efter     

4. Mogens Christensen 18 slag efter

5. Knud-Erik Harazuk   20 slag efter