Bornholm 2008

LOS CLUBS MESTERSKABET 2008

Vinder 2008: Jan Hammer


2008 udgaven af Los Clubs mesterskabet var henlagt til Bornholm, nærmere bestemt banerne i Rø og på Dueodde. Der var desværre indløbet et afbud fra den forsvarende mester Jørgen Stein, hvorfor det på forhånd var afgjort at der skulle findes en ny mester. Indledende væddemål gjorde Jan Hammer til storfavorit med Jesper Thorsen som svag outsider.


Lørdag blev indledt i let overskyet vejr på old course på banerne i Rø. Det viste sig hurtigt at Old Course lå bedre til nogen Los Clubsere end andre, Frank havde meget svært ved at få spillet til at hænge sammen, hvorimod nærmest alt lykkedes for Knud-Erik - Jan spillede stabilt uden fejl, hvorimod også Jesper havde det svært med banen - stillingen efter første runde var således:


Knud-Erik     35 p

Jan               35 p

Peter            32 p

Jens             30 p

Mogens         30 p

Jesper          26 p

Frank            12 p


Anden runde var så på New Course, umiddelbart en betydeligt sværere bane at mestre, hvilket pointene også indikerede, der var skrabet 200 point sammen på old course, det blev kun til sammenlagt 158 point på New Course og der skete store omvæltninger i stillingen:


Jan              66 p

Knud-Erik    59 p

Jesper         53 p

Jens            52 p

Mogens       47 p

Peter          46 p

Frank          35 p


Jan havde taget kommandoen og da slagspilsrunden skulle spilles på Dueodde - en bane som Jan har spillet adskillige gange - lå det i kortene, at mesterskabet var afgjort, Det var dog Jesper der gik den bedste runde om søndagen i 91 slag, men Jan bevogtede sin position og tog ingen chancer og kom hjem i 92 slag, nok til en overbevisende sejr.


Slutstillingen blev således:


1. Jan Hammer

2. Jesper Thorsen        8 slag efter

3. Knud-Erik Harazuk  12 slag efter

4. Peter Jensen           20 slag efter

5. Jens Ludvigsen        23 slag efter

6. Mogens Christensen 24 slag efter

7. Frank Jensen           31 slag efter