Landskrona 2009

LOS CLUBS MESTERSKABET 2009

Vinder 2009: Jens Ludvigsen


2009 udgaven af Los Clubs mesterskabet var henlagt til Landskrona, på et par flotte baner i skønne omgivelser. Mesterkabet skulle vise sig at blive en Los Clubs klassiker med en afslutning vi hverken før eller siden har været i nærheden af (heldigvis).


Alle mand var mødt frem og den fælles minibus trillede mod Sverige. Efterhånden som weekenden skred frem og spillet bølgede frem og tilbage stod det klart at Søndagens førebold ville blive en bold blandt de 4 forhåndsfavoritter, Jørgen, Jan, Jesper og Jens.


Da runden starter er der svag fordel til Jersper og Jens, der har spille stabilt i de første runder. Jørgen og Jan bliver nødsaget til at forcere og får indledningsvis spillet sig ud af matchen, der udvikler sig til et drabeligt opgør mellem Jesper og Jens.


Jen finder imidlertid spillet efter ca. 5 huller og nærmer sig langsomt, men da vi står på 17 tee sted er Jan stadig 4 slag efter, så det ligner en umulig opgave - så starter dramatikken imidlertid.


Jens markerer sin bold på green, efter endnu engang at have spillet sig sikkert frem, Da Jens ligger i vejen for Jespers put, bliver han bedt om at markere ud. Jens får imidlertid ikke brugt markeringsmærket korrekt da han genplacerer bolden (på trods af bemærkninger fra medspillere om "husk nu hvordan du lagde markeringen") og må indkassere 2 strafslag - hvilket bringer Jesper 2 slag foran. Stor diskussion, vi må lukke en bold igennem - lige pludselig går Jesper op på  18 tee - slår uden for tee boksen og påtager sig 2 straffeslag! Lettere ophidset smider Jesper så sin næste bold i vandet - så istedet for at få mesterskabet foræret på en fejl - bliver det lige pludselig serveret for fødderne af Jens på en "retur" fejl af Jesper - Jens er imidlertid ganske tæt på at lægge sin bold i vandet på det afsluttende par 3 hul, men får chippet ind til et 2,5 meters put for par.


Jan har i al ubemærkethed hentet 3 slag på det famøse 17 hul og da han sænker et 5 meters birdieput på 18, skal Jens lige pludselig sænke sit par put for at undgå omspil. Det klarer Jens heldigvis - og sikrer sig mesterskabet med det yderste af neglene.


Der gik lidt tid inden gemytterne var kommet helt ned på jorden - men det var da en mesterskabsafslutning vi sent vil glemme.


Slutstillingen:


1. Jens

2. Jan            1 slag efter

3. Jesper       3 slag efter

4. Jørgen

5. Knud-Erik

6.