Roskilde/Hedeland 2013

LOS CLUBS MESTERSKABET 2013

Vinder 2013: Jørgen Stein


2013 udgaven af Los Clubs mesterskabet var henlagt til Roskilde og Hedelands baner, vejret var nogenlunde med os, men vinden var og blev en faktor undervejs. i forhold til 2012 var Clubben fuldtallige til mesterskabet, der desuden blev spillet i et lidt anderledes format end de seneste år, med 27 huller lørdag og 27 huiller søndag.


Mange havde spillet godt op til mesterskabet, så det så ud til at kunne blive en tæt affære. første runde var 18 huller på Roskilde, en bane som nogen havde spilelt tidligere, mens andre ikke havde stiftet bekendtskab med banen før. Knud-Erik havde spillet banen før og fløj ud af starthullerne, alt lykkedes og efter de første 9 huller så mesterskabet afgjort ud - Knud-Erik havde 27 point SYV OG TYVE, heldigvis for spændingen gik Knud-Erik lidt ned i kadance på bagni - stillingen efter første runde var således:


Knud-Erik      35 p

Jesper          33 p

Jan                31 p

Mogens          29 p

Jørgen          28 p

Jens             24 p

Peter            23 p

Frank            21 p


Anden runde blev spillet lørdag eftermiddag med forni på Roskilde. Knud-Erik var menneskelig, men generelt var det Jørgen der var dominerende og han fik sat sig igennem - stillingen var herefter:


Knud-Erik    49 p

Jesper         45 p

Jan              45 p

Jørgen         44 p

Mogens        43 p

Jens            36 p

Frank           35 p

Peter           33 p


Søndag formiddag stod forni på Hedeland på menukortet. Jesper viste at han var til at regne med og gik de 9 huller i 18 point og fik spillet sig på førstepladsen, ellers var Mogens den eneste af førerfeltet der faldt fra inden eftermiddagens slagspilsrunde. Vinden var dog nu blevet en markant faktor og det var stiv kuling der prægede vejrbilledet! Stillingen inden søndag eftermiddags slagspil var således:


Jesper         63 p

Jørgen         60 p

Jan              60 p

Knud-Erik    58 p

Mogens        51 p

Frank           49 p

Jens            47 p

Peter           43 p


Det blev en tæt og drabelig dyst, specielt Jørgen, men også Jesper sænkede vigtige lange puts undervejs, da Jans putter ikke var varm denne dag stod det efterhånden klart at det ville blive en dyst mellem Jesper og Jørgen, specielt da Jan døde i en bunker på 15 og mistede 4 slag.


Inden 18 var Jesper og Jørgen helt lige - og efter en nervepirrende afslutning på hullet, hvor Jesper missede en god indspilschance for at afgøre matchen - måtte det hele afgøres ved omspil. Jesper startede med at smide sit drive i højre og med dagens vind blev den hevet OB, hvilket Jørgen ikke lod glide fra sig - Jørgen kunne derfor vinde på første omspilshul og vinder som den første Los Clubser mesterskabet for femte gang.


Slutstillingen blev således:


1. Jørgen Stein

2. Jesper Thorsen        0 slag efter (taber i omspil)

3. Jan Hammer             3 slag efter

4. Knud-Erik                 9 slag efter     

5. Mogens Christensen 14 slag efter

6. Jens Ludvigsen         19 slag efter

7. Frank Jensen            20 slag efter

8. Peter Jensen            38 slag efter


En historisk tæt afgørelse